aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν παίζει με την ΠΑΕΕΚ, στον «αέρα» το ντέρμπι με την Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ: Δεν παίζει με την ΠΑΕΕΚ, στον «αέρα» το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ, άρχισε να παίρνει ξανά τα… πάνω του, να επιβεβαιώνει την ανάκαμψή του με άκρως σημαντική νίκη απέναντι στην Ομόνοια, ήλθε η μετάλλαξη «Όμικρον» και ο εντοπισμός αρκετών ποδοσφαιριστών με κορωνοϊό για να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην ομάδα της Λευκωσίας, όπως και σε άλλες, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.

Αποκορύφωμα; Χθες βράδυ, οι αρνητικές προβλέψεις των τελευταίων ημερών που έλεγαν ότι το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο Στάδιο δεν θα διεξαχθεί, επιβεβαιώθηκαν. Σε έλεγχο rapid test που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκαν άλλα δύο κρούσματα ποδοσφαιριστών του καταλόγου Α, διευρύνοντας την ανησυχία στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Με αυτά και με αυτά, στην ομάδα της Λευκωσίας έφθασαν τα 12 συνολικά, εκ των οποίων τα 11 αφορούν ποδοσφαιριστές. Το πλέον σημαντικό είναι ότι τα κρούσματα ποδοσφαιριστών καταλόγου Α έφθασαν τα τέσσερα και ως εκ τούτου, οι πρωτευουσιάνοι αιτούνται αναβολής του αυριανού αγώνα με την ΠΑΕΕΚ για τη 15η αγωνιστική. Κάτι που έπραξαν, εξάλλου, όλες οι ομάδες που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση.

Πέραν από τα κρούσματα κορωνοϊού, η τεχνική ηγεσία δεν υπολόγιζε για το ματς με την προσφυγική ομάδα στους Λέο Νατέλ, Φακούντο Σαμπάλα, Γιάννη Σατσιά, Δημήτρη Θεοδώρου και Ντιεμερσί Εντονγκαλά λόγω καρτών. Εκτός επιλογών του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν επίσης ο τραυματίας Ανδρέας Καρώ, την ίδια ώρα που η παρουσία του Μάριους Λουντεμό χαρακτηριζόταν εξαιρετικά αμφίβολη.

Πλέον, με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν και στην Ανόρθωση, η οποία ανακοίνωσε χθες άλλα επτά κρούσματα, εκ των οποίων τα έξι αφορούν ποδοσφαιριστές, είναι πολύ πιθανόν να αναβληθεί και το επόμενο ματς του ΑΠΟΕΛ που ήταν ορισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο ΓΣΠ με την «Κυρία».

Η ομάδα του Αυγουστή, εν ολίγοις, θα δώσει πρώτο παιχνίδι για το 2022 στις 15 του μήνα με τον Εθνικό στο Δασάκι, όπως έχουν έλθει τα πράγματα. Και αυτό θα διεξαχθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εντοπισθεί αριθμός κρουσμάτων στις δύο ομάδες που θα καθιστά ανέφικτη τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα.  Είναι πασιφανές ότι η ανησυχία και στον ΑΠΟΕΛ… χτυπά κόκκινο. Υπάρχει έντονη ανησυχία για διασπορά του ιού και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Οι έλεγχοι εννοείται ότι θα συνεχιστούν, με την ευχή να μην προκύψουν νέα κρούσματα που θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή όλων στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ