aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν πάει στα άκρα με τη μείωση απολαβών

ΑΠΟΕΛ: Δεν πάει στα άκρα με τη μείωση απολαβών

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από την είδηση στο «Goal» που έλεγε πως ο ΑΠΟΕΛ προχωρεί σε μονομερή κίνηση για μείωση των αποδοχών στο μισθό των ποδοσφαιριστών, ήλθε η επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας. Ξεκαθάρισε, την ίδια ώρα, ότι η διοίκηση δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ακραίο «κούρεμα» των μισθών, με τις εξελίξεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος να αναμένονται από εβδομάδας. 

«Εξακολουθούμε να παραμένουμε στις γραμμές της ΦΙΦΑ. Θα πάμε στη δεύτερη λύση, να τα βρούμε με τους ποδοσφαιριστές. Πριν από δύο βδομάδες είχαμε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις και τους επεξηγήσαμε ποια θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Δεν θα μπούμε σε ακραία κατάσταση μείωσης… Να βρεθεί μέση λύση που θα αγγίξει τους πάντες. Θα υπάρξει πρόταση για μείωση των αποδοχών αν δεν υπάρξει συμβιβασμός σε σχέση με τις συζητήσεις που γίνονται με τον ΠΑΣΠ. Δεν τους έχει γίνει επί της παρούσης εξειδικευμένη πρόταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος επισήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι πληρωμένοι έως το τέλος Φεβρουαρίου.

«Το θέμα της συνολικής διευθέτησης, δεν το έχω δει σε κάποια χώρα. Η επόμενη κατευθυντήρια γραμμή είναι να βρεθεί συνισταμένη μεταξύ των ομάδων και των ποδοσφαιριστών, κάτι που βλέπουμε καθημερινά στο εξωτερικό. Στη δική μας πραγματικότητα, προκύπτει διαφορά στην αντίληψη ΚΟΠ και ΠΑΣΠ. Δεν είναι ξεκάθαρη η πρόταση από τον ΠΑΣΠ, αφού βασίζεται στο ότι θα προκύψει συγκεκριμένα από αναφορά σε σχέση με τα στοιχεία που ζήτησε από τα σωματεία. Κάποιες αναφορές που κάνει ο ΠΑΣΠ, δεν μπορούν να προσδιοριστούν, αλλά ούτε ισχύουν», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέχεια, αφού εκτίμησε πως στην Κύπρο εξακολουθούμε να βρισκόμαστε μακριά πριν τεθούμε σε μία βάση που θα επιτρέψει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στον δανεισμό του Βιντ Μπέλετς από τη Σαμπντόρια, διευκρινίζοντας πως οι προϋποθέσεις που συμφωνήθηκαν για την απόκτησή του, έπαψαν να υφίστανται. Εξελίξεις σχετικά με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, όπως και με αυτούς που εκπνέει η συνεργασία το καλοκαίρι, δεν αναμένονται σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ