aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν πάει Πολωνία ο Κατσαντώνης, παίζει παντού ως ερασιτέχνης

ΑΠΟΕΛ: Δεν πάει Πολωνία ο Κατσαντώνης, παίζει παντού ως ερασιτέχνης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών δίνει πλέον την δυνατότητα στον Ανδρέα Κατσαντώνη να φορέσει και επίσημα την γαλαζοκίτρινη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος επιθετικός αν και υπήρχε σκέψη να μεταβεί στην Πολωνία και να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ, το γεγονός ότι την Τετάρτη παραχώρησε ρεπό ο Μπαλταζάρ στους παίκτες του και την Πέμπτη είναι το φιλικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τελικά αποφασίστηκε όπως παραμείνει στην Κύπρο.

Την Παρασκευή επιστρέφει η αποστολή των πρωταθλητών και εκτός απροόπτου θα δοθεί ρεπό από την τεχνική ηγεσία για το σαββατοκυρίακο και την Δευτέρα ο Ανδρέας Κατσαντώνης θα ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις.

Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών ο Ανδρέας Κατσαντώνης μπορεί να υπολογίζεται κανονικά πλέον από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη ανεξάρτητα αν δηλώθηκε ως ερασιτέχνης.

Θα βρίσκεται στην λίστα Β’ με παίκτες κάτω των 22 ετών στην Κύπρο ενώ όσον αφορά την Ευρώπη θα μπορεί να δηλωθεί στην λίστα Β’ με τους παίκτες κάτω των 21 ετών σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA και θα εξαρτηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό αν θα του δώσει ευκαιρίες.

Πάντως από πλευράς ΑΠΟΕΛ θέλουν να επενδύσουν στον χαρισματικό επιθετικό αφού πιστεύουν πάρα πολύ στην αγωνιστική του εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ