aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν κατέθεσε πρόταση για τον Αχμέτ Σάιντ

ΑΠΟΕΛ: Δεν κατέθεσε πρόταση για τον Αχμέτ Σάιντ

Σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, με τους Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι να βρίσκονται σε συνεχή επαφές ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πολύ ψηλά ο πήχης για τον Λούκα Ζάχοβιτς

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, αναδημοσίευσε χθες (13/1) δημοσίευμα (πατήστε εδώ για περισσότερα) από την Κροατία το οποίο έκανε λόγο για πρόταση του ΑΠΟΕΛ στην Χάιντουκ Σπλιτ. Το εν λόγω ρεπορτάζ ανέφερε πως οι γαλαζοκίτρινοι ενδιαφέρονται για τον Αχμέτ Σάιντ  για τον οποίο πρόσφεραν 200.000 ευρώ. Το δημοσίευμα καταλήγει πως η Χάιντουκ Σπλιτ απέρριψε την πρόταση των πρωτευουσιάνων καθώς ζήτησαν μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ σημείωνε ότι ο ΑΠΟΕΛ «ψώνισε» το περασμένο καλοκαίρι από την Χάιντουκ, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν ο Σάββας Γκέντσογλου.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα στον Ρέζα, «φρένο» στην μετεγγραφολογία, η κατάσταση του «Ντέβι»

Ωστόσο, ο εν λόγω επιθετικός προτάθηκε στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του, σύμφωνα με την επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ. Το Δ.Σ. αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει τονίσει πως δεν θα προχωρήσουν σε μετεγγραφή χωρίς να είναι σίγουροι πως θα προσθέσει ποιότητα στο υφιστάμενο ρόστερ. Έτσι, αναμένονται εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών με τις διεργασίες να συνεχίζονται σε γρήγορους ρυθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ