aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν καταφέρνει να «ξεφορτωθεί» τον κορωνοϊό ο Σάβιτς!

ΑΠΟΕΛ: Δεν καταφέρνει να «ξεφορτωθεί» τον κορωνοϊό ο Σάβιτς!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά μέσα σε λιγότερο από 1½  μήνα, ο Βουγιαντίν Σάβιτς νόσησε στον κορωνοϊό για τρίτη φορά! Όπως αναφέρουν από αργά ψες δημοσιεύματα στη Σερβία, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε αμυντικός του ΑΠΟΕΛ βγήκε θετικό, κάτι που δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Βρίσκεται στην απομόνωση του σπιτιού, αλλά η Μίρκα είναι τώρα πανικοβλημένη. Γι’ αυτό ακύρωσε τα πάντα και δεν πάει πουθενά. Είναι όλοι απελπισμένοι, το μόνο που τους παρηγοράει είναι ότι ούτε τώρα, ο Σάβιτς έχει σχεδόν συμπτώματα».

Θυμίζουμε ότι ο αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» διαγνώστηκε για πρώτη φορά με κορωνοϊό στη Σερβία κι αφού έμεινε σε καραντίνα μέχρι να αρνητικοποιηθεί σε δύο διαδοχικά τεστ για να μπορέσει να έρθει στην Κύπρο, μόλις αφίχθηκε στο νησί μας βρέθηκε και πάλι θετικός, ενώ στη χώρα μας αφού έκανε πριν από λίγες ημέρες τεστ και ήταν αρνητικός, επανέλαβε το τεστ και ήταν θετικός. Για να θεωρείται «καθαρός» θα πρέπει να έχει δυο αρνητικά μέσα σε 24 ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ