aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν ισχύει η ρήτρα €1.100.000 για Άλεφ

ΑΠΟΕΛ: Δεν ισχύει η ρήτρα €1.100.000 για Άλεφ

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Άλεφ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕΚ Αθηνών και απασχόλησε τις τελευταίες μέρες τον Παναθηναϊκό, μετακομίζει στην ομάδα της Λευκωσίας, γεγονός που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδες της Ελλάδας. Το deal θεωρείται τελειωμένο και ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί αμέσως στην Αυστρία για να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Υπενθυμίζουμε πως η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων αναχωρεί αύριο, 24/6.

Διαβάστε επίσης: Οι 300.000 ευρώ και το ευρωπαϊκό δέλεαρ «ψήνουν» τον Άλεφ

Ωστόσο, η ελλαδική ιστοσελίδα «sport-fm.gr» τονίζει και το εξής: «Ο Άλεφ θα μετεγγραφεί ως δανεικός από την Μπράγκα, με 200.000 ευρώ “ενοίκιο” και συμβόλαιο 300.000 ευρώ, ενώ το επόμενο καλοκαίρι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πληρώσει 1,1 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει».

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου με την ομάδα της Πορτογαλίας ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2020, έτσι η ρήτρα δεν θα υφίσταται καθώς ο Άλεφ θα μείνει ελεύθερος από την Μπράγκα. Το ποσό των 1.100.000 ευρώ θα ισχύει σε περίπτωση που ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προχωρήσει σε ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα στην οποία ανήκει, γεγονός που θεωρείται απίθανο με τα υφιστάμενα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ