aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν ίδρωσε το αυτί τους για Σαρφό, κανένας χρονικός ορίζοντας στη συμφωνία

ΑΠΟΕΛ: Δεν ίδρωσε το αυτί τους για Σαρφό, κανένας χρονικός ορίζοντας στη συμφωνία

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας στο κεφάλαιο απόκτησης του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, διαμηνύουν στον ΑΠΟΕΛ. Μέσω ανάρτησης του ο Χριστόφορος Τορναρίτης το βράδυ της Τρίτης (7/6), έβαλε τελεσίγραφο στους γαλαζοκίτρινους (χωρίς να τους κατονομάσει) μέχρι τις 14 Ιουνίου για καταβολή του ποσού που προνοεί η ρήτρα αγοράς του.

Η κίνηση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού ούτε άγχωσε, ούτε αναστάτωσε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Στο συμβόλαιο του Γκανέζου μέσου δεν υπάρχει κανένας χρονικός ορίζοντας για καταβολή της ρήτρας αγοράς. Παρά μόνο πως από την 1η Ιουνίου παραχωρείται έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ. Πάντως, η κοινή λογική λέει πως οι γαλαζοκίτρινοι θα καταβάλουν στον Ολυμπιακό το ποσό των 100.000 ευρώ πριν τις 17 Ιουνίου, ημερομηνία που έχει καθοριστεί για έναρξη της προετοιμασίας.

Εκφράζεται η σιγουριά πως στο πρώτο ραντεβού θα είναι παρών και ο Σαρφό. Άλλωστε, η επιλογή του προπονητικού κέντρου στη Σόφια έγινε (και) για να μπορεί να ταξιδέψει ο βραχύσωμος άσος, καθώς η Βουλγαρία δεν περιλαμβάνεται στις χώρες της Ζώνη Σένγκεν, όπου υπάρχει απαγορευτικό παρουσίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ