aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν είναι μία απλή υπόθεση

ΑΠΟΕΛ: Δεν είναι μία απλή υπόθεση

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλός στον φιλικό αγώνα με την Μπέι Σαχνίν ή για την ακρίβεια δεν ήταν όπως θα τον ήθελαν οι φίλοι του και φυσικά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, σε ένα 90λεπτο δίχως πίεση. Το καλό για τους γαλαζοκίτρινους είναι πως φαίνονται τώρα τα κενά και όχι στα επίσημα ματς, επομένως υπάρχει ο χρόνος για να περιοριστούν και γιατί όχι να εξαλειφούν.

Το τεχνικό τιμ έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε τομείς που δυσλειτουργούν, να βρει τον τρόπο για να εκμηδενίσει τα λάθη και τις… απροσεξίες, αλλά και να παρουσιαστεί το σύνολο με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Και όχι όπως λειτούργησε στο γκολ που δέχθηκε από την ομάδα του Ισραήλ.

Ο Ελλαδίτης προπονητής πριν από επτά μήνες είχε παραλάβει ένα σχεδόν διαλυμένο αγωνιστικά σύνολο και καμένο ψυχολογικά, με στόχο να το μεταμορφώσει. Έκανε αυτά που μπορούσε στη λήξασα σεζόν και τώρα, γνωρίζει ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αλλάξει κακές συνήθειες και νοοτροπίες. Δεν είναι μια απλή υπόθεση, ωστόσο εμφανίζεται αισιόδοξος, με τη διοίκηση να στηρίζει το έργο του.

Ο «Πούρσα» ιδανικά, εκτός από τη δουλειά του, θέλει να έχει σύμμαχο και τα αποτελέσματα για να κερδίσει χρόνο τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του για να δουλέψουν κάτω από όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση. Το αποτελέσματα δεν είναι έως τώρα τα ιδανικά, αλλά και πάλι δεν λέει κάτι. Εχει υπό τον έλεγχό του την κατάσταση, μόνο που ξέρει πως όσο περνά ο χρόνος, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει εμφανιστεί κατά πολύ πιο συγκροτημένος αγωνιστικά. Και σε άμυνα και σε επίθεση.

Γιατί και στα τρία τεστ, είδε μία ομάδα ίδια με πέρυσι. Οι ανορθογραφίες φάνηκε πως είναι πολλές, όπως και η δουλειά που χρειάζεται να γίνει έτσι ώστε να μείνουν μια και καλή στο παρελθόν. Εξάλλου, η δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με την Μπέι Σαχνίν, λέει πολλά: «Είμαι ευχαριστήμενος από αρκετά παιδιά, όχι όμως απ’ όλους. Δεν μου αρέσει να χάνω, ασχέτως αν είναι φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να βάλουμε περισσότερους αυτοματισμούς, φαντασία για να ξεκλειδώσουμε παιχνίδια για να γίνει πιο εύκολη η ζωή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ