aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΑΠΟΕΛ: «Δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία»

ΑΠΟΕΛ: «Δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία»

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείου του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τον αποψινό αγώνα καλαθόσφαιρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στην παράταση από την ΑΕΚ στο «Κίτιον» με 87-79 στο πλαίσιο του 3ου αγώνα της ημιτελική φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Πρώτος σκόρερ ο Μόμπλεϊ με 19 πόντους, ακολούθησε ο Κούνας με 14. Η ομάδα μας χάνει με 2-1 στις νίκες και την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας στο Λευκόθεο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ καλείται να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει με πάθος την ομάδα για την ισοφάριση.

Οι καλαθοσφαιριστές μας παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στο παρκέ και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη. Μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα, απέκτησαν προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο οι καλαθοσφαιριστές μας βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Τα υψηλά εμπόδια που συνάντησαν φάνηκαν ανυπέρβλητα, αλλά ακόμα και έτσι δεν τα παράτησαν. Επέστρεψαν από το -10 και πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, αλλά η αστοχία σε κρίσιμες βολές, η κούραση και τα… φαινόμενα στέρησαν από την ομάδα μας τη μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 29-35, 51-50, 72-72 (87-79)

Αντώνης Κωνσταντινίδης: Μπερνατόφσκι 10, Μπάσεϊ 13, Μπράουν 13, Κούνας 14, Μπεστ 8, Παντούρης 2, Κσκίρης, Μόμπλεϊ 19».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ