aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει...

ΑΠΟΕΛ: Δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μόνο αδιάφορους δεν άφησε (για πολλούς και διάφορους λόγους) στον ΑΠΟΕΛ η πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα για τον Λορένζο Εμπεσίλιο. Με αποτέλεσμα το deal να κλείσει –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στις 650.000 ευρώ. Το γεγονός ότι υπήρξαν (και) αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους φίλους της ομάδας, γιατί να παραχωρηθεί σε πιθανό αντίπαλο των γαλαζοκίτρινων στο Champions League, αυτό ήταν εν μέρει λίγο-πολύ αναμενόμενο. Η ουσία είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έβαλε στο ταμείο του ένα αρκετά σεβαστό ποσό, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για την απόκτηση επιθετικού και παράλληλα να διαμορφωθεί ανάλογα το γαλαζοκίτρινο αγωνιστικό μοτίβο, ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας αξιόλογος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής βγήκε από το ρόστερ των γαλαζοκίτρινων και ένας άλλος αναμένεται να προστεθεί σ’ αυτό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό τον οποίο στον ΑΠΟΕΛ αναζητούν μετά μανίας τις τελευταίες μέρες. Κάποια ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας (Βιέιρα, Κόντε) παραμένουν στη λίστα, δεν αποκλείεται ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία να αιφνιδιάσουν όταν θα είναι έτοιμοι για να κάνουν την κίνησή τους.

Διαβάστε επίσης: Εμπεσίλιο: Οι εξονυχιστικές εξετάσεις και το 2+1 με €550.000

Στον ΑΠΟΕΛ πάντως δεν βιάζονται, καθώς δεν αποκλείεται να πάνε στον πρώτο προκριματικό του Champions League με τους Ποτέ και Ντελατόρε ως κλασικούς επιθετικούς, ενώ με την προσθήκη του Ντε Βινσέντι, πέρα από το ότι υπερκαλύπτει την αποχώρηση του Ολλανδού, η γραμμή κρούσης ενισχύεται. Ο Αργεντινός δεν ήταν λίγα τα παιγνίδια που λειτούργησε ή και αγωνίστηκε ως δεύτερος επιθετικός και τα κατάφερε περίφημα. Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να συνεισφέρουν στο επιθετικό κομμάτι, όπως οι Ζαχίντ, Σάλαϊ, Εφραίμ, αλλά και ο Ενσούε, ο οποίος, αν και αγωνίστηκε «μισό» πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, πρόλαβε και σκόραρε εφτά φορές στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Πέμπτη πιο κερδοφόρα πώληση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ