aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν ανησυχεί ο «Πούρσα» και έχει τους λόγους του...

ΑΠΟΕΛ: Δεν ανησυχεί ο «Πούρσα» και έχει τους λόγους του…

Τρία φιλικά ματς, ένα γκολ. Αυτός είναι ο επιθετικός απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στα φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους ΠΑΕΕΚ, Απόλλωνα Σμύρνης και Μπνέι Σαχίν. Με το τέλος του τελευταίου χρονικά φιλικου αγώνα, κόντρα στους Ισραηλινούς, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κλήθηκε να σχολιάσει την έλλειψη παραγωγικότητας των γαλαζοκιτρίνων. «Δεν μπορώ να πω ότι με ανησυχεί», είχε πει.

Και έχει τους λόγους του… Ένας από αυτούς είναι η περίοδο η οποία ακόμα βρισκόμαστε. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του «μονταρίσματος». Ο Ελλαδίτης τεχνικός δοκιμάζει συνεχώς, κατά τη διάρκεια των αγώνων «πειραματικούς» σχηματισμούς και συστήματα.

Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ έχει προσθέσει στο ρόστερ του οκτώ νέους ποδοσφαιριστές (+δύο επιστροφές), ενώ από την ομάδα αποτελούν παρελθόν άλλοι δώδεκα. Πρόκειται επομένως για μια «νέα» ομάδα, η οποία απαιτεί χρόνο ώστε να «δέσει» και να βγάλει αυτοματισμούς.

Πολύ σημαντικό θεωρείται και το γεγονός πως οι τέσσερις από τις οκτώ νέες προσθήκες, αφορούν ποδοσφαιριστές της μεσοεποιθετικής γραμμής. Ντανίλο, Θεοδώρου, Κβιλιτάια και Οκριασβίλι, με τον τελευταίο μάλιστα να μην έχει αγωνιστεί ακόμα με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Όπως δεν έχει αγωνιστεί στα τρία αυτά φιλικά και ο Γκάρνερ, ο ποδοσφαιριστής των οκτώ γκολ σε ένδεκα συμμετοχές κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

«Ελαφρυντικά» λοιπόν για τον ΑΠΟΕΛ και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη υπάρχουν, και γι’ αυτό άλλωστε δεν ανησυχεί ο Ελλαδίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ