aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν αδιαφορούν για τον Κατελάρη

ΑΠΟΕΛ: Δεν αδιαφορούν για τον Κατελάρη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Φάνος Κατελάρης, διέγραψε οτιδήποτε… πράσινο χρώμα και εν τέλει ό,τι παραπέμπει σε Ομόνοια στους λογαριασμούς που διατηρεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ). Και προφανώς, έχει τους λόγους του. Ο 24χρονος, βλέπει το μέλλον του σε άλλη ομάδα καθώς δεν υπολογίζεται από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Λέτε, να καταλήξει στον ΑΠΟΕΛ; Όπως πληροφορούμαστε, το μόνο δεδομένο είναι πως η επιλογή του διεθνούς ποδοσφαιριστή δεν αφήνει αδιάφορο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Επαφές και συζητήσεις, επί της παρούσης, δεν έγιναν.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, έχει αξιολογήσει θετικά την περίπτωσή του και εάν απεμπλακεί από τις συμβατικές του δεσμεύσεις με το τριφύλλι, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Είναι Κύπριος, βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, μπορεί να αγωνισθεί σε περισσότερες από μία θέσεις στη μεσοαμυντική γραμμή και ξέρει τι εστί πρωταθλητισμός. Στοιχεία που δεν άφησαν αδιάφορο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Κατελάρης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια, αξιολογεί και άλλους παίκτες. Εξάλλου, δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο, οπότε χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ