aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δελεαστικό πακέτο €500.000 για Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Δελεαστικό πακέτο €500.000 για Τάαμαρι

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όσο ο Μούσα Αλ Τάαμαρι δεν απαντά στην πρόταση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για επέκταση του συμβολαίου του, τόσο περισσότερο θα πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του. Στην παρούσα φάση, το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με τον Ιορδανό φαντάζει απομακρυσμένο και πλέον η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη καλείται να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής του.

Δεν είναι μυστικό ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δεν θα έλεγε «όχι» σε παραχώρηση του Αλ Τάαμαρι με απαραίτητη προϋπόθεση να ικανοποιηθεί οικονομικά. Με ποιο ποσό; Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά. Εξάλλου, η νέα κατάσταση πραγμάτων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στη μετά κορωνοϊό περίοδο, έχει δημιουργήσει μία αβεβαιότητα, ένα ομιχλώδες τοπίο μέσα από το οποίο δεν μπορούν να… δουν ποδοσφαιρικοί κολοσσοί. Πόσο μάλλον οι κυπριακοί σύλλογοι.

Στο κεφάλαιο του Μούσα Αλ Τάαμαρι, οι πληροφορίες από τον Πειραιά, αναφέρουν ότι παραμένει το πιο «ζεστό» όνομα για τον Ολυμπιακό για να καλυφθούν οι θέσεις των ακραίων επιθετικών. Κι αυτό διότι έχει περάσει τις «εξετάσεις» του τεχνικού της ομάδας, του Μαρτίνς και κυρίως του αθλητικού διευθυντή, Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος έχει… τριπλοτσεκάρει τον Ιορδανό.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, είδαν και ξαναείδαν αγωνιζόμενο τον Αλ Τάαμαρι και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορεί άνετα να χωρέσει στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Για την ακρίβεια, θα μπορούσε να χωρέσει εύκολα και στην ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ (με τις ευλογίες του Μαρινάκη, ο Μοντεστό κάνει κουμάντο στον σχεδιασμό και στην αγγλική ομάδα), αλλά μία τέτοια μετεγγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω των αυστηρών προνοιών για την εξασφάλιση άδειας εργασίας σε μη Ευρωπαίους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ουζόχο, πιέζει για υπογραφές

Στο πλαίσιο αυτό οι Πειραιώτες βρήκαν τρόπο και ασκούν πιέσεις προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, προσέγγισαν το περιβάλλον του Ιορδανού μεσοεπιθετικού και του έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ ό,τι προνοείται στο συμβόλαιο επέκτασης που του προτάθηκε από τους γαλαζοκίτρινους. Οι πληροφορίες από τον Πειραιά, αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Αλ Τάαμαρι φορέσει τα ερυθρόλευκα, οι απολαβές του (μαζί με τα μπόνους) θα ξεπεράσουν τις 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Όλα αυτά σε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με προοπτική ανανέωσης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η… ινκόγκνιτο αποστολή Πετρίδη για χρήμα στην Ουκρανία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ