aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεύτερη φορά στη σεζόν και πρωτοφανές με Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Δεύτερη φορά στη σεζόν και πρωτοφανές με Πουρσαϊτίδη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Παράπονα από την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ είχε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Καρμιώτισσα και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του στη συνέντευξη Τύπου για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

«Καθυστερήσαμε πολύ να σκοράρουμε γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και φθάσαμε στο 71’ να σκοράρουμε», είπε ο Ελλαδίτης προπονητής, όμως θα πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος για το γεγονός πως η ομάδα του κράτησε απαραβίαστη την εστία της για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Οι γαλαζοκίτρινοι κράτησαν το μηδέν παθητικό στα ματς με Ομόνοια για το κύπελλο και Καρμιώτισσα, επίδοση που καταφέρνουν μόλις για δεύτερη φορά σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο και πρώτη επί ημερών του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Η προηγούμενη φορά με δύο σερί απαραβίαστες εστίες καταγράφηκε στις 25 και 28 Νοεμβρίου με αντιπάλους Δόξα και Νέα Σαλαμίνα.

Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ βλέπει το δίδυμο Βινίσιους – Σάντος να «δένει» την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, ενώ καταλυτική είναι και η παρουσία του Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας από την πρώτη ημέρα που πάτησε στον «Αρχάγγελο» ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πήρε γάντια βασικού. Παρά το γεγονός ότι δεν πατούσε καλά στηρίχθηκε από τον Ελλαδίτη, ο οποίος επέμεινε στη χρησιμοποίησή του και στο ματς με την Καρμιώτισσα είχε αποκρούσεις που θύμισαν το περσινό εντυπωσιακό ξεκίνημά του με τη φανέλα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ