aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεύτερη αγωνιστική με JB Futsal Gentofte

ΑΠΟΕΛ: Δεύτερη αγωνιστική με JB Futsal Gentofte

Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα για πρόκριση στο Main Round του UEFA Futsal Cup θα επιχειρήσει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την JB Futsal Gentofte στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Group A του Preliminary Round. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο FFA Technical Center Academy του Ερεβάν της Αρμενίας και θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου.

Η πρωταθλήτρια Δανίας αποτελεί το υψηλότερο εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ σε αυτό το τουρνουά και σε ενδεχόμενο που το ξεπεράσει θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Το παιχνίδι θεωρείται αρκετά σημαντικό και για τον αντίπαλο αφού ισχύουν τα ίδια δεδομένα, μετά τη χθεσινή νίκη σε βάρος της οικοδέσποινας ASUE.

Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη σημασία του παιχνιδιού και δηλώνουν έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό και να πάρουν τη νίκη.

Ο Τόμις Χρυσοστόμου έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή την πεντάδα που θα αρχίσει τον αγώνα.

Ποια είναι η JB Futsal Gentofte

Η JB Futsal Gentofte εξελίσσεται σε μόνιμη πρωταθλήτρια στη Δανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, το 2013, το 2015 και το 2016.

Το περσινό πρωτάθλημα το πανηγύρισε σε βάρος της Kobenhavn με 4-1, ενώ στα ημιτελικά των πλέι οφ κέρδισε την Kolding με 7-2. Στην κανονική περίοδο τερμάτισε 1η με 13 νίκες και δυο ήττες.

Η JB Futsal Gentofte, είναι η πιο έμπειρη αντίπαλος, καθώς συμμετείχε στο Preliminary Round ακόμα δυο φορές, το 2013 και το 2015, αλλά γνώρισε ισάριθμους αποκλεισμούς. Φέτος θα είναι η 3η παρουσία της.

Την πρώτη χρονιά κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι και ολοκλήρωσε με τρεις βαθμούς. Πέρυσι, μάζεψε τέσσερεις βαθμούς όμως, γνώρισε και πάλι τον αποκλεισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ