aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δανείζεται Ηλία, πληρώνει ρήτρα για Χριστοδούλου

ΑΠΟΕΛ: Δανείζεται Ηλία, πληρώνει ρήτρα για Χριστοδούλου

Όχι μόνο επανήλθε, αλλά φαίνεται πως τούτη τη φορά, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην εξασφάλιση της συγκατάθεσης του Εθνικού για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο του Μάριου Ηλία. Η συζήτηση των δύο διοικήσεων, δεν περιλαμβάνει μόνο τον διεθνή επιθετικό. Διασταυρωμένες πληροφορίες της «Goal News», φέρουν τους πρωτευουσιάνους να έχουν ρίξει (με κάθε επισημότητα) δίχτυα για την απόκτηση του Ανδρέα Χριστοδούλου. Εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταβάλουν στην ομάδα της Άχνας τη σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο του εξελίξιμου τερματοφύλακα, η οποία ανέρχεται κοντά στις 25.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε μέχρι μεθαύριο, Τρίτη, που η αποστολή θα αναχωρήσει για Σόφια, να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση τόσο του Ηλία όσο και του Χριστοδούλου, μπαίνοντας στην εξίσωση του συνόλου με το «καλημέρα» του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο εθνικό προπονητικό κέντρο της Βουλγαρίας. Ο Πρόδρομος Πετρίδης, διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον ομόλογό του στον Εθνικό, Κίκη Φιλίππου, προσπαθώντας να κλείσει το συντομότερο τις εν λόγω μετεγγραφικές υποθέσεις.

Για τον Ηλία, η προσφορά είναι βελτιωμένη σε σχέση με αυτήν πριν από δύο εβδομάδες, η οποία προέβλεπε αποζημίωση 20.000 ευρώ και ασφαλώς, εξ ολοκλήρου την καταβολή των απολαβών του παίκτη έως τον Μάιο του 2023. Ο 26χρονος επιθετικός που πέρσι δεν αποδέχθηκε την προσφορά του ΑΠΟΕΛ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο με τον Εθνικό μέχρι το 2024, ένα χρόνο μετά βλέπει με διαφορετικό φακό το μέλλον του. Τεράστιο ρόλο στη διαφαινόμενη διαφοροποίηση της στάσης του παίζει το γεγονός πως η ομάδα της Άχνας θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Κατηγορία καθώς επίσης η αλλαγή μανατζερικής στέγης.

Όσον αφορά στον Χριστοδούλου, στάθηκε αξιοπρεπώς κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού στη λήξασα σεζόν. Μέτρησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στο πρωτάθλημα και πολύ περισσότερες στο κύπελλο, αποτελώντας βασικό πυλώνα για να βρεθούν οι Αχνιώτες στον τελικό. Θα προστεθεί στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ως αντικαταστάτης του Νεόφυτου Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ