aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δανεικός για ένα χρόνο ο Ανουάρ

ΑΠΟΕΛ: Δανεικός για ένα χρόνο ο Ανουάρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επενδύει πάρα πολλά στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ανουάρ Μοχάμεντ Τουχάμι, γι΄αυτό επέμενε στην απόκτησή του. Εδώ και μήνες, μάλιστα! Θεωρεί πως πρόκειται για «6άρι» που έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για τη διαφορά, δίνοντας άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, λοιπόν, έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του Ελλαδίτη κόουτς και ασφαλώς, προσδοκεί πως ο διεθνής Μαροκινός παίκτης θα δικαιώσει τις υψηλές απαιτήσεις.

Επιτεύχθηκε συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ για δανεισμό έως τον Μάιο του 2021 και ο 25χρονος αναμένεται στην Κύπρο ώστε να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας. Από πλευράς ετοιμότητας θεωρείται πως είναι σε καλό επίπεδο, καθώς συμμετείχε ανελλιπώς στις προπονήσεις του ισπανικού συλλόγου (Πριμέρα Ντιβιζιόν). Ο Ανουάρ που έπαιξε στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν στον Παναθηναϊκό, γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1995 στη Θέουτα της Ισπανίας από Μαροκινούς γονείς. Εντάχθηκε στην ακαδημία της Βαγιαδολίδ, σε ηλικία 19 ετών έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, ανανεώνοντας μία φορά το συμβόλαιό του.

Στον ΑΠΟΕΛ, προετοιμάζονται για να καλωσορίσουν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» άλλους δύο ποδοσφαιριστές ώστε να δέσει το γλυκό στην οπισθοφυλακή (συν ο Εμίλιο Ενσούε που ανακοινώθηκε). Ο λόγος για τους Πορτογάλους Αρτούρ Ζόρζε και Αντρέ Ζεράλντες. Ο πρώτος προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στη Βιτόρια Σετούμπαλ και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Ο δεύτερος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη λήξασα περίοδο αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη μορφή δανεισμού (33 εμφανίσεις) και καλύπτει κυρίως τα άκρα.

Κλείνουν οι τρύπες στη μεσοαμυντική γραμμή και πλέον, στόχος είναι η εξεύρεση ενός ικανότατου επιθετικού. Στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται ο 32χρονος Ισπανός Πέδρο Κόντε, ο οποίος έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα (34 γκολ σε 61 αγώνες) και προ διετίας απασχόλησε εκ νέου μετεγγραφικά τον ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορούσε να αρνηθεί όμως τα πετροδόλαρα των Μπανίγιας και Σαμπάμπ Ντουμπάι, ομάδες που έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ