aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χτυπά ρέστα για εξάδα χωρίς τον MVP του

ΑΠΟΕΛ: Χτυπά ρέστα για εξάδα χωρίς τον MVP του

Στον ΑΠΟΕΛ, η κακοδαιμονία συνεχίζεται. Μετά τη χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπιζαν οι Τόμας ντε Βινσέντι, Πάολο Βινίσιους (ρήξη μηνίσκου) και τον παροπλισμό του Ράφαελ Σάντος για το υπόλοιπο της σεζόν (αποκόλληση μυός πάνω από το γόνατο), παραμονές του σημαντικότατου ντέρμπι με την Ομόνοια, ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει το πλάνο του.

Ο Ανδρέας Καρώ, κορυφαίος της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν, διαγνώστηκε με ρήξη έξω μηνίσκου μετά από ενοχλήσεις στο γόνατο, υποβάλλεται άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Η απουσία του διεθνούς αμυντικού, συνέπεσε σε μία χρονική περίοδο, κατά την οποία έπιανε… ταβάνι στην απόδοσή του, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο γαλαζοκίτρινο σύνολο. Σε μία περίοδο, κατά την οποία ο ΑΠΟΕΛ… χτυπά ρέστα για είσοδο στην εξάδα.

Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (1.143 λεπτά), τον μοναδικό που έχει βρεθεί και στα 13 μέχρι στιγμής παιχνίδια πρωταθλήματος στο αρχικό σχήμα και, παραλλήλως, τον πρώτο σκόρερ με 4 τέρματα. «Είναι απίστευτη η γκαντεμιά-ατυχία που υπάρχει. Ο Καρώ ένιωσε ενόχληση μετά από σουτ. Την επόμενη μέρα πήγε στην προπόνηση, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει. Προχωρήσαμε άμεσα σε έλεγχο και άμεσα σε διευθέτηση ραντεβού για χειρουργική επέμβαση. Δεν ξέρω τι άλλο θα πω», σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Ο Καρώ, εκτός από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ομόνοια, θα απουσιάσει από τις πρώτες αναμετρήσεις του νέου έτους απέναντι σε ΠΑΕΕΚ (5/1), Ανόρθωση (9/1), Εθνικό Άχνας (15/1) και Άρη (23/1) όσον αφορά στο πρωτάθλημα. Εννοείται πως δεν θα υπολογίζεται ούτε στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (19/1). Χάνει, λοιπόν, σίγουρα έξι αναμετρήσεις και οριακά εάν προλάβει τον τελευταία αγώνα που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο απέναντι στη Δόξα (30/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ