aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Χτίζει» την ομάδα γύρω από τον Ανουάρ, τι δίνει ο Μαροκινός

ΑΠΟΕΛ: «Χτίζει» την ομάδα γύρω από τον Ανουάρ, τι δίνει ο Μαροκινός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή που η επιλογή του Ανουάρ Τουχαμί… έπεσε στα χέρια του, έβαλε αυτομάτως στην άκρη τις υπόλοιπες περιπτώσεις κεντρικών χαφ. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, εμφανιζόταν σίγουρος πως πρόκειται για παίκτη που έχει όλα τα αγωνιστικά εφόδια για να κάνει τη διαφορά και πρωτίστως, μπορεί να εξυπηρετήσει το πλάνο του.

Γι’ αυτό, άλλωστε, υπέδειξε το μονοπάτι της υπομονής. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων με την αντίστοιχη της Βαγιαδολίδ, βρήκε προσφάτως τη χρυσή τομή. Ο Μαροκινός, αλλά ισπανοθρεμμένος παίκτης που θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΟΕΛ και έπιασε δουλειά ώστε το συντομότερο να μπει στη μάχη.

Ο Ουζουνίδης βλέπει στον Ανουάρ μια ηγετική φυσιογνωμία, έναν παίκτη που γύρω του μπορεί να «χτίσει» την ομάδα. Έναν χαφ που «πατά» και στις δύο περιοχές, μπορεί να προσφέρει στον ανασταλτικό και στον δημιουργικό τομέα, να δώσει δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και πολλά τρεξίματα. Όλα αυτά, είχε εξηγήσει προ πολλού στον Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος ήταν απολύτως θετικός στο ενδεχόμενο της ένταξής του στο ρόστερ.

Η αλήθεια είναι πως, στον ΑΠΟΕΛ είχαν να συναγωνιστούν κι άλλες ομάδες που «γλυκοκοίταζαν» τον 25χρονο μέσο. Μια εξ αυτών και ο Παναθηναϊκός, ομάδα που αγωνίσθηκε ο Μαροκινός στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν (17 ματς), αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Η συμφωνία ΑΠΟΕΛ και Βαγιαδολίδ, προνοεί την αγορά του παίκτη εάν κι εφόσον υπάρξει τέτοια πρόθεση από τους γαλαζοκίτρινους. Το ποσό, όμως, είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα τής οποιαδήποτε κυπριακής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ