aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: «Χρυσόσκονη» από τη Βραζιλία

AΠΟΕΛ: «Χρυσόσκονη» από τη Βραζιλία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ ολοένα πλησιάζει και ο Κρίστιανσεν μετρά (και πάλι) τα κουκιά του. Η δεδομένη απουσία του τραυματία Μπερτόλιο φέρνει ακόμα μια φορά στο προσκήνιο τον Ρενάν Μπρεσάν. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα επωμιστεί το βάρος να οργανώσει, να μοιράσει παιγνίδι και γενικά να κάνει κουμάντο στη μεσαία γραμμή της ομάδας του στο Τσίρειο.

Ο Κρίστιανσεν όλον αυτό τον καιρό δεν σταμάτησε να δίνει ευκαιρίες στον Μπρεσάν, ο οποίος σε κάποια παιγνίδια είχε ικανοποιητική απόδοση. Βέβαια, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες και για ακόμα μια φορά ο 28χρονος μέσος θα κληθεί να δώσει όσο γίνεται πιο πειστικές απαντήσεις.

Στους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος (με Καρμώτισσα, ΑΕΚ, Άχνα), ο Βραζιλιάνος πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ στον αγώνα με την Καρμιώτισσα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Άλλη μια ένδειξη πως ο Κρίστιανσεν ποντάρει και υπολογίζει στον Μπρεσάν, αφού πρόκειται για καθαρά δική του επιλογή.

Το Σάββατο στον αγώνα με την ΑΕΛ, το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στη μεσαία γραμμή, αφού όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει τη μάχη αυτού του νευραλγικού χώρου, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Ένα από τα «κλειδιά» του ΑΠΟΕΛ για να ξεκλειδώσει την άμυνα της ΑΕΛ και να μπορέσει να φτάσει στη νίκη είναι και ο Μπρεσάν, ο οποίος, ούτως ή άλλως, χρωστά μια μεγάλη εμφάνιση με τα γαλαζοκίτρινα.

Στα «όπλα» και ο Ορλάντι

Στη φαρέτρα των επιλογών του Κρίστιανσεν υπάρχει φυσικά και ο Ορλάντι, ο οποίος, ωστόσο, τον τελευταίο καιρό δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Αφενός ο Ισπανός πέρασε από έναν τραυματισμό (θλάση) και αφετέρου ο Δανός «επένδυσε» το τελευταίο διάστημα στους Μπρεσάν και Μπερτόλιο. Απόντος ωστόσο του Μπερτόλιο, θα επιστρατευτεί ο Ορλάντι, ο οποίος είναι σαν έτοιμος από καιρό. Βέβαια, τον πρώτο λόγο για να αρχίσει τον αγώνα είναι ο Μπρεσάν και εφόσον χρειαστεί, ο Κρίστιανσεν δεν θα διστάσει να τον ρίξει στη μάχη του Τσιρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ