aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χρυσές αλλά μπουκωμένες κάννες

ΑΠΟΕΛ: Χρυσές αλλά μπουκωμένες κάννες

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ίσως και εφταψήφιο αριθμό ξόδεψε ο ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν σε ολικό λίφτινγκ στη γραμμή κρούσης με τις προσθήκες των Γκιόργκι Κβιλιτάια, Άντον Μάγκλιτσα και Λέο Νατέλ να σηκώνουν μπόλικη «σκόνη» το περασμένο Καλοκαίρι.

Ο απολογισμός του ενός τέρματος στις έξι πρώτες αγωνιστικές από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην επίθεση των γαλαζοκιτρίνων είτε ως φουνταριστοί είτε σε δυάδα στη γραμμή κρούσης ασφαλώς και δεν ικανοποιεί ούτε τον Σωφρόνη Αυγουστή μα ούτε και τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Από τους τρεις επιθετικούς του ΑΠΟΕΛ μόνο ο Γκιόργκι Κβιλιτάια βρήκε δίχτυα, μέχρι στιγμής, στην εκτός έδρας ήττα (1-2) από την Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός μετρά ένα τέρμα σε 513’, ενώ οι Μάγκλιτσα και Νατέλ παραμένουν «άσφαιροι» μετά από 303’ και 482’ αντίστοιχα.

Ένα γκολ σε 1298’ είναι ο απολογισμός της πιο ακριβής επιθετικής γραμμής του πρωταθλήματος και σαφώς στον «Αρχάγγελο» ευελπιστούν ότι οι «κάννες» θα ξεμπουκώσουν στη συνέχεια. Άλλωστε, δεν θα βγάζουν πάντα το φίδι από την τρύπα οι Λούκας Σόουζα και Ανδρέας Καρώ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ