aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χριστουγεννιάτικα καρδιοχτύπια για δύο ενόψει Ομόνοιας

ΑΠΟΕΛ: Χριστουγεννιάτικα καρδιοχτύπια για δύο ενόψει Ομόνοιας

Στο γήπεδο θα περάσουν μέρος της ημέρας των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, καθώς θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια που θα συνεχιστεί από το 17’, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

Η σημερινή προπόνηση θα ρίξει φως σχετικά με τη συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών. Οκριασβίλι και Ντανίλο δεν προπονήθηκαν, λόγω ενοχλήσεων, με την υπόλοιπη ομάδα τις προηγούμενες μέρες και εφόσον δεν ανεβάσουν ρυθμό ούτε και τα Χριστούγεννα, τότε η ήδη μακρά λίστα απόντων του Σωφρόνη Αυγουστή θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Ο Καρώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα αντικατασταθεί, εξαιρετικά απομακρυσμένη είναι η συμμετοχή του Λουντέμο και εφόσον δεν είναι διαθέσιμος ο Οκριασβίλι ο Αυγουστή θα προχωρήσει σε αναγκαστική τριπλή αλλαγή από το 17’.

Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ άρχισε τον αγώνα με τους: Σκουφέτ, Βινίσιους, Σαβιτς, Καρώ, Τσεπάκ, Λουντέμο, Σατσιάς, Σαμπάλα, Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο ήταν οι: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Εντογκαλά, Ντανίλο.

Σόουζα, Μάγκλιτσα και Ντε Βινσέντι δεν ήταν στο φύλλο αγώνα και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ