aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Χωρίς προβλήματα έφθασε στη Τσεχία (δηλώσεις Κούνα)

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς προβλήματα έφθασε στη Τσεχία (δηλώσεις Κούνα)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΕΛ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ)

Στο ταξίδι όλα πήγαν καλά και ευχή όλων στο ΑΠΟΕΛ, είναι όπως το ίδιο καλά να πάνε και στο αυριανό παιχνίδι με την Μπαρουβίτσε για τον 10ο όμιλο στη διοργάνωση του FIBA Europe cup!

Για τη διαδικασία μετάβασης των γαλαζοκιτρίνων από τον αερολιμένα Λάρνακας μέχρι την πόλη Μπαρτουβίτσε η αναφορά, ένα ταξίδι, που είχε ως ενδιάμεσο σταθμό τη Βαρσοβία, από την οποία μετά την πτήση προς την Πράγα, η αποστολή αναχώρησε οδικώς για το Μπαρτουβίτσε, έδρα της ομώνυμης ομάδας.

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό το γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα. Έχουμε δηλαδή, επίγνωση του τι μας περιμένει, απέναντι σε μιαν αντίπαλο που έχει αρκετά επίσημα παιχνίδια, σε αντίθεση με εμάς, που τώρα θα δώσουμε το πρώτο επίσημο μας για τη νέα χρονιά», ανάεφερε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Βασίλης Κούνας (φωτό) μιλώντας «Goal».

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι για όσο κρατήσει το παιχνίδι και από εκεί και πέρα, να διεκδικήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, μας μίλησε και για τη δική του περιπέτεια (λόγω του σοβαρού τραυματισμού, που είχε λίγο πέρσι), η οποία οδεύει προς το τέλος της: «Είμαι περίπου στο 80% της αποκατάστασης μου. Πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι της Τσεχίας, αν και εφόσον μου ζητηθεί, αλλά αν όλα πάνε καλά, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι πλήρως έτοιμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ