aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώριο λάθους, με «διπλό» τη βγάζει εκτός μάχης

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώριο λάθους, με «διπλό» τη βγάζει εκτός μάχης

Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, η αναρρίχηση προς την κορυφή με προοπτική να καλυφθεί η διαφορά των πέντε βαθμών, προϋποθέτει μόνο τρίποντα. Αυτός είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ στη σημερινή αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο, αλλά δεν τους βοήθησε το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα.

Γι’ αυτό και αποτελεί μονόδρομο η επιστροφή στις νίκες. Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι πάντοτε ψηλός και γίνεται ακόμη πιο ψηλός αν συνυπολογίσουμε ότι δεν έχουν υπέρ τους και την προϊστορία των τελευταίων δυόμισι σεζόν, αφού έφυγαν ηττημένοι. «Φάρος» για τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή θα μπορούσε να είναι η τελευταία τους αναμέτρηση κόντρα στους κυανόλευκους για τον θεσμό του Κυπέλλου Coca-Cola όταν είχαν επικρατήσει με 2-1 κι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους «4» της διοργάνωσης. Με τη σημείωση ότι θα έχουν τη δυνατότητα να το ολοκληρώσουν στον επαναληπτικό, την ερχόμενη Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο.

Ο Κύπριος τεχνικός προσάρμοσε τα «θέλω» του μαζί με τις ιδιαιτερότητες της απραξίας για δύο εβδομάδες και πάει στη Λάρνακα με επιπρόσθετες επιλογές. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα απουσιάζουν μόνο ο τιμωρημένος Μάγκλιτσα και ο τραυματίας Ντε Βινσέντι. Όλοι οι υπόλοιποι φωνάζουν «παρών» κι είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη. Βλέποντας, βέβαια, προς τα πάνω, ενώ με «διπλό» θα βγάλουν εκτός μάχης έναν αντίπαλο που ήταν στα… πόδια τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ