aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώρια λάθους

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς περιθώρια λάθους

Η προσοχή στον ΑΠΟΕΛ εστιάζεται πλέον στην επόμενη μέρα στο κεφάλαιο τεχνική ηγεσία. Η σεζόν μόλις τώρα ξεκίνησε και το στοίχημα είναι, να έλθει προπονητής που θα μπορέσει άμεσα να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές και να οδηγήσει την ομάδα στην υλοποίηση των υψηλών στόχων της.

Να γνωρίζει από πρωταθλητισμό και να έχει τη νοοτροπία του νικητή. Γιατί αν δεν βγει στον ΑΠΟΕΛ ο νέος τεχνικός, πιθανότατα να χαθεί η σεζόν. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του τον ψάχνουν τις τελευταίες ημέρες, αξιολογώντας αρκετούς υποψήφιους. Είναι θέμα χρόνου να ληφθεί η απόφαση (εάν δεν έχει ήδη γίνει) για τον εκλεκτό που θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ απ’ εδώ και στο εξής.

Πληροφορίες φέρουν τους γαλαζοκίτρινους να έχουν καταλήξει στην απόφαση να πορευθούν με ξένο τεχνικό.Μάλιστα, η πρόθεσή τους είναι να προκύψει οριστική συμφωνία εντός των αμέσως επόμενων ωρών και να βρεθεί στην Κύπρο για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006, που θα διεξαχθεί στον Αρχάγγελο και θα αρχίσει στις 19:00. Πογιέτ, Κάναντι και Κέλερ, είναι ονόματα που απασχόλησαν, χωρίς να αποκλείεται να είναι ένας εκ των τριών ο εκλεκτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ