aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χωρίς Ουζουνίδη με Βασιλεία, πληρώνει τα περσινά «μπινελίκια»... (vid)

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς Ουζουνίδη με Βασιλεία, πληρώνει τα περσινά «μπινελίκια»… (vid)

Τιμωρία μίας αγωνιστικής από τη σεζόν 2018-19, δηλαδή την περσινή, «κουβαλάει» ο Μαρίνος Ουζουνίδης, και στον πρώτο αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ (22:00), δεν θα έχει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο.

Η ποινή αυτή αφορά σε αποβολή του στο περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ Αθηνών με την Μπενφίκα στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής και τελευταίας των ομίλων του Champions League (2018-19) στο «Ντα Λουζ».

Τον νυν τεχνικό του ΑΠΟΕΛ είχε αποβάλει τότε ο Σκωτσέζος ο διαιτητής Μπόμπι Μάντεν. Γιατί; Ο Ουζουνίδης «εξερράγη» μετά την αποβολή του στο «Ντα Λουζ» από τον διαιτητή, φροντίζοντας να του πει μερικά… γαλλικά για την αποβολή του Γαλανόπουλου στο 87′, για τα οποία πληρώνει! Ο 51χρονος Έλληνας αποβλήθηκε στο 88′ και μετά ήρθε η μεγαλύτερη «έκρηξη».

Μάλιστα, για το συμβάν είπε: «Ξέραμε ότι είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά κάποιοι φρόντιζαν να μας το υπενθυμίζουν. Είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια σχόλια σε επίπεδο Champions League, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο».

Τον Ουζουνίδη θα αντικαταστήσει στον πάγκο των γαλαζοκίτρινων ο συνεργάτης του Μπλεντάρ Κολάι (φωτό στο τέλος του κειμένου).

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ