aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χωρίς δύο τραυματίες, τον παραπτωματία και τους «νεοσύλλεκτους»

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς δύο τραυματίες, τον παραπτωματία και τους «νεοσύλλεκτους»

Στον πρώτο αγώνα για τη β’ φάση του κυπέλλου, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με ανατροπή τη Δόξα στο ΓΣΠ (2-1), ενώ ο επαναληπτικός που ήταν ορισμένος στις 6 Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου μετά από άσχημες καιρικές συνθήκες. Το επαναληπτικό ματς, υπενθυμίζουμε πως ήταν αρχικά ορισμένο να διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου, επειδή η αστυνομία ζήτησε να μη διεξαχθούν την ίδια μέρα ο συγκεκριμένος αγώνας και η αναμέτρηση Ομόνοια-Απόλλων.

Έτσι, ο επαναληπτικός στο Μακάρειο, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20/02) στις 18:00. Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν υπολογίζεται σε άλλο ένα ματς στις υπηρεσίες του Τόμας ντε Βινσέντι. Αργεντινός εξακολουθεί να απέχει των προπονήσεων και όπως όλα δείχνουν, με την έναρξη των πλέι οφ θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του προπονητή.

Εκτός αποστολής ενδεχομένως να είναι και ο Πραξιτέλης Βούρος. Αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ούτε ο Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος μπήκε σε καραντίνα λόγω του γνωστού θέματος με το πειθαρχικό παράπτωμα.

Εκτός θα είναι επίσης οι τέσσερις παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ στη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο. Γι’ αυτούς υπήρχαν κάποια ερωτηματικά αρχικά και ο Νεκτάριος Πετεβίνος είχε δώσει πρόσφατα κάποιες απαντήσεις μέσω ραδιοφωνικών του τοποθετήσεων: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μας πει η ΚΟΠ. Δεν υπάρχει στην προκήρυξη του κυπέλλου σε αντίθεση με αυτή του πρωταθλήματος. Αν πάμε με βάση το σύστημα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Επειδή όμως ζούμε σε περίεργες εποχές, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Θα ήταν απλό να εκσυγχρονιστεί το σύστημα όπως γίνεται στην UEFA. Έτσι προστατεύεται το ποδόσφαιρο».

Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί και αφορούσαν στον αναβληθέντα αγώνα για τις 06/02/2019 ισχύουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για είσοδο στο γήπεδο. Όσοι φίλοι της ομάδας είχαν προμηθευτεί εισιτήριο και δεν θα παρευρεθούν στον αγώνα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop για επιστροφή χρημάτων πριν από το πέρας της προπώλησης (Τετάρτη στις 14:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ