aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χωρίς δύο στην «Αρένα»

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς δύο στην «Αρένα»

Ο μυϊκός τραυματισμός που αποκόμισε προχθές ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά θα του στερήσει τη συμμετοχή στο μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκτός επιλογών του Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι και ο επίσης τραυματίας Πάολο Βινίσιους, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος σε δύο περίπου εβδομάδες.

Ο Ανδρέας Καρώ ξεπέρασε την ίωση και θα συμπεριληφθεί —τούτη τη φορά— στις επιλογές του προπονητή, την ίδια ώρα που οι Ντανίλο Κάμπος και Τόμας ντε Βινσέντι ανεβάζουν ρυθμό, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, άρχισε χθες η διάθεση των εισιτηρίων για το επικείμενο παιχνίδι, μόνο που αυτά είναι πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των φίλων του ΑΠΟΕΛ (λιγότερα από 500).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Σωφρόνης Αυγουστή δεξιώθηκε χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή τα 45α γενέθλιά του. «Του ευχόμαστε, η επιθυμία του, στο σβήσιμο των κεριών, να γίνει πραγματικότητα», έγραφε η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ