aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Χειροπέδες» στον Ζάιρο και την παρέα του

ΑΠΟΕΛ: «Χειροπέδες» στον Ζάιρο και την παρέα του

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του το αυριανό ντέρμπι κορυφής με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και παραλλήλως, τη μεγαλύτερη δοκιμασία για τη δυσκολοκατάβλητη άμυνά του. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δουλεύει με σκοπό να μπλοκάρει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, των 29 γκολ σε 13 αγωνιστικές και μέσο όρο 2,23 τέρματα ανά παιχνίδι.

Οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν από την πλευρά τους την πιο αξιόπιστη ανασταλτική λειτουργία, με τέσσερα τέρματα παθητικό και μέσο όρο 0,33. Τούτη τη φορά, ο Χοσέ Κρέσπο και οι άξιοι συμπαραστάτες του, οι οποίοι αύριο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Λάσα Ντβάλι, Ματέο Σούσιτς και Χρίστος Γουίλερ, θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στην αναχαίτιση των ατού των γαλάζιων.

Με κύριο φυσικά τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ζάιρο (9), ο οποίος επέστρεψε ανεπηρέαστος από τον τραυματισμό του και… πυροβολεί (δύο γκολ σε ισάριθμα ματς). Όχι βεβαίως πως ποδοσφαιριστές όπως οι Σεμέδο, Βαλακάρι (4), Ναμ, Αμπντουραχίμι (3) και άλλοι αποτελούν αμελητέες ποσότητες.

Όπως φάνηκε και στο ματς του α’ γύρου (1-1), μα και γενικά σε όλα τα παιχνίδια, για τους ταχύτατους επιθετικούς της Πάφος FC ο κενός χώρος αποτελεί βούτυρο στο ψωμί τους. Επομένως, η καλή οργάνωση και κυρίως οι γρήγορες επιστροφές από την επίθεση στην άμυνα, θα είναι το κλειδιά στην προσπάθεια για το «διπλό».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ