aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χάθηκε η πρόκριση στο «χρυσό σετ»

ΑΠΟΕΛ: Χάθηκε η πρόκριση στο «χρυσό σετ»

Κρίμα και άδικο! Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε μεγάλη διεθνή νίκη στο Challenge Cup απέναντι στην Λοκομοτίβ Μπακού και «άγγιξε» μια τεράστια πρόκριση, αλλά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες. Οι γαλαζοκίτρινοι στην επιστροφή τους στην Ευρώπη έδωσαν και την ψυχή τους ανατρέποντας τα εις βάρος τους δεδομένα μετά την ήττα στο Μπακού (0-3 σετ), αλλά δεν κατάφεραν στο «χρυσό σετ» να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν κι έτσι έχασαν την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

H ομάδα του Γιάννη Μέλκα αν και βρέθηκε να χάνει, ανέβασε στροφές παίζοντας σπουδαίο βόλεϊ, με αποτέλεσμα να να κερδίσει τελικά τον αγώνα με 3-1 σετ (19-25, 25-22, 11-25, 25-20) και να οδηγήσει το ματς στο «χρυσό σετ». Εκεί «μίλησε» η κούραση μετά από μάχη δυο και πλέον ωρών, αλλά και η έλλειψη λύσεων στον πάγκο της λευκωσιάτικης ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα στο «χρυσό σετ» (11-15). Από τους γαλαζοκίτρινους δεν υστέρησε κανείς και ίσως με λίγη περισσότερη τύχη αλλά και καθαρό μυαλό στους τελευταίους κρίσιμους πόντους, το πολυπόθητο εισιτήριο να κατέληγε στα χέρια του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ