aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χάνει Βινίσιους, μα μετρά επιστροφές βασικών

ΑΠΟΕΛ: Χάνει Βινίσιους, μα μετρά επιστροφές βασικών

Βήμα σημειωτόν, αν όχι πισωγύρισμα, έκανε ο ΑΠΟΕΛ με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Άρη για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι αν και δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης είχαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο τσεπάκι τους έως και το 87’, όταν ο Στεπίνσκι με κοντινό πλασέ σκέπασε το ΓΣΠ με μαύρα σύννεφα.

Η απώλεια δύο βαθμών στο παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν είναι καταστροφική, αλλά αποτελεί τρικλοποδιά στην προσπάθειά εξασφάλισης ενός εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.  Στον «Αρχάγγελο» είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σελίδα και ήδη έβαλαν στην ακίδα τους τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση, την ερχόμενη Τετάρτη (9/3) στο ΓΣΠ.

Στο «οπλοστάσιο» του Σωφρόνη Αυγουστή υπάρχουν αυξημένες επιλογές, σε σχέση με την αναμέτρηση του Σαββάτου. Διαθέσιμοι είναι οι Τομάς ντε Βινσέντι, Σαμπάλα και Νατέλ, ενώ εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Οκριασβίλι. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας θα είναι ο Σάβιτς, με τον Σέρβο να προορίζεται μάλιστα για βασικός. Ο Βινίσιους έγινε αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στο δικέφαλο και θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Ανόρθωση, ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ θα εκτίσει ποινή τιμωρίας για τις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ