aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χαλά στο ’23 ό,τι έφτιαξε το ’22

ΑΠΟΕΛ: Χαλά στο ’23 ό,τι έφτιαξε το ’22

Από ομάδα των ντέρμπι και από πορθητής κάστρων το ’22, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε δύο ήττες σε τέτοιου είδους παιχνίδια τον πρώτο μήνα του ’23. Πρώτα ήρθε εκείνη από την ΑΕΛ στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (0-2) και ύστερα η χθεσινή από την ΑΕΚ στην «Αρένα» (1-2), ενώ προηγουμένως μετρούσε έξι νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Πλέον έρχεται άλλο ένα την Παρασκευή απέναντι στον Απόλλωνα και έχει ανάγκη να βάλει ένα τέλος στην γκίνια. Η διαφορά είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, όπου οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να παρουσιαστούν πιο δυνατοί με τη βοήθεια των οπαδών τους.

Τις δύο προηγούμενες φορές που ηττήθηκαν, από Άρη (0-1) και ΑΕΛ, απάντησαν με νίκη εις βάρος των Ολυμπιακού (0-2) και Καρμιώτισσας (1-2). Θα προσπαθήσουν να το πράξουν για τρίτη φορά, με τη διαφορά πως το εμπόδιο είναι υψηλότερο τούτη τη φορά.

Είναι σημαντικό να τα καταφέρουν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει ο κίνδυνος να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την κορυφή και η προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος θα δυσκολέψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ