aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Χαιρέτησε τη… σημαία

ΑΠΟΕΛ: Χαιρέτησε τη… σημαία

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η χθεσινή, πρωινή είδηση της προδιαγραφόμενης αποχώρησης του Φακούντο Σαμπάλα από τον ΑΠΟΕΛ. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να φεύγει από την Κύπρο (με πιθανότερο προορισμό την Ιταλία), έχοντας δελεαστική πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η αποχώρησή του γεννά ερωτηματικά πάντως, αφού έγινε ξαφνικά και μάλιστα μία μέρα πριν από την πτήση της αποστολής για τη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι οπαδοί της ομάδας της Λευκωσίας εύχονται να μην έχει σχέση με όσα διαρρέονται για την οικονομική κατάσταση της Εταιρείας.

Όπως και να έχει, η απρόσμενη εξέλιξη έφερε ανατροπή στον μετεγγραφικό σχεδιασμό των γαλαζοκιτρίνων. Από χθες το πρωί, ο Σωφρόνης Αυγουστή έπεσε με τα μούτρα στο ψάξιμο για τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Αργεντινού αριστερού μπακ. Κάτι που πλέον αποτελεί βασική εκκρεμότητα και προστίθεται στις προτεραιότητες, μαζί με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ