aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Μακάρθι

ΑΠΟΕΛ: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Μακάρθι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τα διλλήματα για τον Μικ Μακάρθι ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας με την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» πραγματοποίησε, κατά γενική ομολογία, την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα οι γαλαζοκίτρινοι ήταν παραγωγικοί δημιουργώντας διψήφιο αριθμό ευκαιριών, πέτυχαν τρία τέρματα και έδειξαν σημάδια ανάκαμψης.

Η εμφάνιση στη Λάρνακα έγινε παρά την παρά την απουσία αρκετών θεωρητικά βασικών ποδοσφαιριστών. Οι πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος αυξάνει τις επιλογές του Μακάρθι, αλλά και τα ερωτήματα σε σχέση με το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Ιρλανδός προπονητής. Παίκτες που ήταν μονίμως ή και συχνά στην αρχική ενδεκάδα όπως οι Ενσούε, Ανουάρ, Ζορζ, Εντονγκαλά και Γουίλερ είναι «ετοιμοπόλεμοι» και κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Διαβάστε επίσης: Μπεν Σαχάρ: «Με πληγώνει γιατί δεν είχα χρόνο» (το παράπονο και η επιστροφή)

Θα ακολουθήσει ο Μακάρθι το ρητό «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ή θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα; Την απάντηση την έχει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και η αλήθεια είναι πως ταιριάζει η φράση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» για τον Ιρλανδό τεχνικό.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις και προφανώς ο 61χρονος προπονητής αξιολογεί καθημερινά στις προπονήσεις ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αποθεραπεύτηκαν ή εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ατζίλι, αυτός ο άλλος εξτρέμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ