aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Μπουρνατόσκι, επιθετικό ταλέντο, αναμονή πρόκρισης! 

ΑΠΟΕΛ: Μπουρνατόσκι, επιθετικό ταλέντο, αναμονή πρόκρισης! 

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε τροχιά εντυπωσιακής ανόδου βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλλει πλέον κανείς, από τη στιγμή που οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Μετά τη νίκη (99-90) επί της Παρντούπιτσε, που φέρνει κοντά στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup τους γαλαζοκίτρινους, ήλθε και το εμφαντικό 90-66 επί του Απόλλωνα, για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου και είναι λογικό στον ΑΠΟΕΛ να ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Πριν, όμως, περάσουμε σε αυτήν, να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις. Η μία έχει να κάνει με τον Μπουρνατόσκι. Τον Καναδό άσο των γαλαζοκιτρίνων, που σε δυο παιχνίδια σκόραρε 56 πόντους! 32 με τους Τσέχους και άλλους 24 με τον Απόλλωνα! Όση δηλαδή ήταν και η τελική διαφορά στο ντέρμπι με την ομάδα της Λεμεσού.

Διπλή ντουζίνα με άλλα λόγια πάνω στον Απόλλωνα, αλλά η εμφάνιση ήταν η συνέχεια εκείνης με τη Παρντούπιτσε. Τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για τον Μπουρνατόσκι. Ο Τζίμης Κουστένης, μετά το τέλος του αγώνα με τους Τσέχους είπε ότι η ομάδα του έχει ταλέντο και στην επίθεση και αυτό… επιβεβαιώθηκε και με τους 90 πόντους πάνω στον Απόλλωνα.

Τώρα, όμως, στον ΑΠΟΕΛ το μόνο που σκέφτονται είναι η αναμέτρηση με τη Σαουλιάι, για το 10ο όμιλο του FIBA Europe Cup. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Ελευθερία» (17/11, 19:00) στο οποίο αν κατακτηθεί το ροζ φύλλο και ταυτόχρονα η Παρντούπιτσε ηττηθεί στη Λευκορωσία από τη Σμόκι, τότε οι γαλαζοκίτρινοι θα βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν αρκετό κόσμο στο παιχνίδι και έχουν κάθε δίκιο να περιμένουν, αφού η ομάδα προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες και βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλη μία ευρωπαϊκή επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ