aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Μπιλμπάο: Θέλουν όλοι να είναι εκεί!

ΑΠΟΕΛ-Μπιλμπάο: Θέλουν όλοι να είναι εκεί!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τι κι αν δεν έχει γίνει ακόμη ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και ΑΠΟΕΛ. Τι κι αν ο κόσμος δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, το οποίο όπως και να το κάνουμε θα διαδραματίσει σημαντικό παράγοντα στην υπόθεση πρόκριση. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει να δηλώσει «παρών» σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι ανεξάρτητα αποτελέσματος.

Θέλει να είναι δίπλα στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι γαλαζοκίτρινοι απέναντι στον ισπανικό ταύρο. Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται μέσα από την προπώληση των εισιτηρίων για τον δεύτερο αγώνα με την ομάδα των Βάσκων.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ 16 μέρες πριν τον δεύτερο αγώνα έχουν «εξαφανίσει» περισσότερα από 5.000 εισιτήρια και φυσικά αναμένεται συνέχεια. Αν μάλιστα ο αγώνας την ερχόμενης Πέμπτης έχει θετικό αποτέλεσμα για τους γαλαζοκίτρινους και αφήνει την πόρτα της πρόκρισης ανοικτή, καρφίτσα δεν θα πέφτει στο ΓΣΠ στις 23 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ