aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μπάσιμο (και) της Νότιγχαμ για Ιωάννου, αξιολογούν και αποφασίζουν

ΑΠΟΕΛ: Μπάσιμο (και) της Νότιγχαμ για Ιωάννου, αξιολογούν και αποφασίζουν

Νέα τροπή παίρνει το σίριαλ της μετεγγραφής του Νικόλα Ιωάννου. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός ήταν κοντά στη μετακίνησή του στην Μπρέσια με τη μορφή δανεισμού έναντι 200.000 ευρώ και οψιόν αγοράς το Καλοκαίρι του 2021 (800.000 ευρώ), όμως το σκηνικό πάει προς ανατροπή και αιτία αυτού είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη που ενδιαφέρθηκε στην αρχή της μετεγγραφικής περιόδου για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή δεν παρέδωσε τα «όπλα» επανήλθε στο παιχνίδι της διεκδίκησης δυναμικού αμυντικού και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο αποτελεί προτεραιότητα για τον Νικόλα Ιωάννου, καθώς ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και οι επόμενες ώρες θα καθορίσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του ποδοσφαιριστή. Εάν η  πρόταση της αγγλικής ομάδας είναι κοντά στα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή στο 1.000.000 ευρώ που προσφέρει σε δύο δόσεις η Μπρέσια, τότε ο Ιωάννου θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Ενσούε: Το τελεσίγραφο έληγε απόψε και αποζημιώθηκε με €216.821

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ