aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: «Μπαμ» με Τόνι Κωνσταντινίδη!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Δημήτρης Κουστένης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός πλήρωσε την απώλεια του κυπέλλου (αποκλεισμός στο Final-4) και τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Τόνι Κωνσταντινίδης, ο οποίος προηγουμένως εργαζόταν στην Α1 της Ελλάδας και στο Ρέθυμνο. Σαφώς πρόκειται για μία καλή κίνηση από τους γαλαζοκίτρινους, αφού είναι γνωστή η αξία του Κύπριου κόουτς.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Κουστένη. Ευχαριστούμε τον κ. Κουστένη για την προσφορά του, με αποκορύφωμα την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο FIBA Europe Cup και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Το καλαθοσφαιρικό τμήμα θα αρχίσει άμεσα τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά».

Πάντως αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους γαλαζοκίτρινους η συμφωνία με τον κορυφαίο Κύπριο προπονητή των τελευταίων χρόνων που έχει δάφνες και από το εξωτερικό (είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας), ενώ είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που αναλαμβάνει το ΑΠΟΕΛ, που κατέκτησε τον τελευταίο του πρωτάθλημα, με τον Τόνι στο πηδάλιο.

Σημειώνεται ακόμη, ότι ο Κωνσταντινίδης μετέβη στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (27/03) για να μιλήσει και να γνωριστεί με τους παίκτες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον Αντώνη Κωνσταντινίδη είχαν δείξει ενδιαφέρον, πέντε συνολικά ομάδες, πλην του ΑΠΟΕΛ. Αυτό, αποτελεί δική μας πληροφόρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ