aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μπάλογκ και υπό προϋποθέσεις άλλος ένας

ΑΠΟΕΛ: Μπάλογκ και υπό προϋποθέσεις άλλος ένας

Στην Κύπρο αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (20/8) ο Ρόμπερτ Μπάλογκ. Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την συμφωνία με την ιταλική ομάδα για δανεισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή. O Oύγγρος φορ θα δηλωθεί στον κατάλογο Β’ και δεν απαιτείται η αποχώρηση άλλου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο δυναμικό.

Πλέον, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει διαθέσιμες τρεις λύσεις για την γραμμή κρούσης (Ρέζα, Ντελατόρε, Μπάλογκ) με τη μετεγγραφή του νεαρού Ούγγρου να αποτελεί συνέχεια της πολιτικής απόκτησης υποσχόμενων ταλέντων.

Πλέον, στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ μπαίνει παρένθεση και όλοι συγκεντρώνονται στους αγώνες με την Αστάνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η εξέλιξη των αναμετρήσεων με τους Καζάκους θα καθορίσουν και το κατά πόσο οι γαλαζοκίτρινοι θα προχωρήσουν σε ακόμα μία μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: «Έσκασε» η ανακοίνωση επιθετικού

Εφόσον προκριθούν στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πολύ πιθανόν να γίνει άλλη μία προσθήκη. Το κεφάλαιο Στέφαν Τσέποβιτς είναι ανοικτό εν αναμονή και των αγώνων της Βίντεοτον με την ΑΕΚ Αθηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ