aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αξιοποιεί το κενό διάστημα

ΑΠΟΕΛ: Αξιοποιεί το κενό διάστημα

Το προπονητικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ, έκανε την προεργασία του ώστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή των υποχρεώσεων της ομάδας. Το πρόγραμμα, λοιπόν, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Εν ολίγοις, περιμένει μπόλικη δουλειά τους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν κλήση στη εθνική ομάδα της χώρας τους. Το Σαββατοκυρίακο θα παραχωρηθεί ρεπό, ανανεώνοντας άπαντες το ραντεβού για τη Δευτέρα. Μέρα κατά την οποία θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Χωρίς 10 διεθνείς ποδοσφαιριστές
Μόνο λίγοι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές που θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις το επόμενο διάστημα. Συνολικά, 10 παίκτες έχουν υποχρεώσεις. Οι Ανδρέας Καρώ, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία βρίσκονται στην εθνική Ανδρών και οι Στέφανος Κίττος, Γιάννης Σατσιάς, Σταύρος Γαβριήλ στην εθνική Ελπίδων.

Από εκεί και πέρα, κλήθηκε στην εθνική Σλοβενίας ο Βιντ Μπέλετς, στην εθνική Βοσνίας ο Ματέο Σούσιτς, στην εθνική Μολδαβίας ο Ντάνιελ Ντουμπραβάνου και στην εθνική Γουινέας Μπισάου ο Ντάλσιο Γκόμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ