aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αξιολογούνται περιπτώσεις προπονητών, καμία βιασύνη»

ΑΠΟΕΛ: «Αξιολογούνται περιπτώσεις προπονητών, καμία βιασύνη»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ και το θέμα του προπονητή που επείγει για τους γαλαζοκίτρινους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά νέα της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας (16/12).

Για τον προπονητή: «Δεν υπάρχει κάτι που τρέχει αυτή τη στιγμή, είναι το θέμα των περιπτώσεων που αξιολογούνται, υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, δεν υπάρχει βιασύνη. Στο θέμα του γηπέδου δεν αρνηθήκαμε ποτέ να πούμε ότι είναι ένα πρότζεκτ που τρέχει. Το ερωτηματολόγιο αφορούσε τις σκέψεις του κόσμου και την υποστήριξη του, αλλά και για κάποιες παραμέτρους. Δεν εξάγαμε συμπεράσματα για το εάν θα κάνουμε γήπεδο. Αυτή τη στιγμή θέλουμε την διασφάλιση στον χώρο και να προχωρήσουμε σε διαγωνισμό αρχιτεκτονικών γραφείων στο εξωτερικό, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα, δεν θα γίνει αύριο. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συνεπείς. Μπορεί να πάρει τον ΑΠΟΕΛ σε μια νέα εποχή αλλά και στην προσέλευση του κόσμου. Δεν θα αναφερθούμε στον χώρο αυτή τη στιγμή. Ας κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή».

Αγωνιστικά νέα με Εθνικό: «Υπάρχουν προβλήματα, εκτός σχεδόν όλη η άμυνα μας, να δούμε αν προλάβει ο Βούρος. Θα βρεθούν όμως οι λύσεις, την ευθύνη την έχει ο Λούκας Χατζηλούκας, θέλουμε νίκη πάση θυσία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ