aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ατάκα όλο νόημα για τη συνέχεια…

ΑΠΟΕΛ: Ατάκα όλο νόημα για τη συνέχεια…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή χρησιμοποίησε τη μαγιά και κατάφερε στην ανηφόρα να δώσει ελπίδα και προοπτική στον ΑΠΟΕΛ. Μετά την «τεσσάρα» (4-2) στο ντέρμπι των «αιωνίων» επί της Ομόνοιας, στο πρώτο ματς του 2022, η ομάδα του είχε άνετο και επιβλητικό πέρασμα από το Δασάκι Άχνας εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-0. Κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, θα ισχυριστούν κάποιοι. Σωστό. Μόνο που οι γαλαζοκίτρινοι κυριάρχησαν και επιβλήθηκαν.

Προσηλωμένοι στον στόχο φρόντισαν να… κατηφορίσει το γήπεδο και ικανοποίησαν τον προπονητή τους. Εκείνο το «με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι», που δήλωσε στο τέλος, είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί. Ο Κύπριος τεχνικός προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω λέγοντας «αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια μας και φαίνεται επειδή υπάρχει ποιότητα». Αυτό το τελευταίο αμφισβητήθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα τελευταία έχει αρχίσει να εμπεδώνεται. Μπορεί ο αγώνας στο Δασάκι να μην είναι το απόλυτο κριτήριο, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχουν μπόλικες επιλογές.

Μπροστάρης ο Κβιλιτάια που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με γκολ και ασίστ κι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με πέντε τέρματα, ο Ντε Βινσέντι ήταν αισθητά βελτιωμένος κι ο σκόρερ Γιάννης Σατσιάς δείχνει φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Στις άνετες νίκες είναι δύσκολο να βρεις παίκτες που υστέρησαν, αλλά και οι υπόλοιποι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τι αξίζουν και στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν. Μεθαύριο είναι ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενήσουν στο ΓΣΠ τον πρωτοπόρο Άρη σε ένα σημαδιακό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ