aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άσφαιρος με ξεκάθαρη αιτία

ΑΠΟΕΛ: Άσφαιρος με ξεκάθαρη αιτία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Για να μην σκοράρει για πρώτη φορά μετά από οκτώ ματς ή να το προτιμάτε καλύτερα μετά από δύο μήνες, εννοείται πως έφταιξαν πολλά. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε οξύ πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο όσον αφορά στη μεταφορά της μπάλας στην περιοχή και πολύ περισσότερο, απουσίαζαν οι συγκροτημένες κινήσεις που θα έβγαζαν έστω μία καλή φάση.

Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές πως δεν προσπάθησαν ή δεν τα έδωσαν όλα. Προφανώς και έκαναν ό,τι μπορούσαν, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Νταουσβίλι. Οι εσωτερικές και εξωτερικές κινήσεις του Πουρσαϊτίδη… έπιασαν τόπο, ωστόσο έλειπε το πρώτο «κανόνι» στο αντίπαλο κουτί. Ο Γκάρνερ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και στο ημίχρονο έμεινε στα αποδυτήρια. Προσπάθησε ο Μπεν Σαχάρ, είχε ενέργεια και πάθος, αλλά στην καλύτερη στιγμή που του παρουσιάστηκε, σούταρε παντελώς άψυχα την μπάλα (62΄) από πλεονεκτική θέση.

Εννοείται πως ο χθεσινός αγώνας, πρώτος για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, θα αναλυθεί από το τεχνικό τιμ και ακολούθως, θα επεξηγηθούν τα λάθη στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μπόλικος έως τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και ασφαλώς, ο Άγγλος φορ να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Γιατί στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης παίζονται οι κόποι και οι μόχθοι μίας ολόκληρης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ