aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αρνητικά και θετικά στοιχεία μέχρι το «καλημέρα» του 2019…

ΑΠΟΕΛ: Αρνητικά και θετικά στοιχεία μέχρι το «καλημέρα» του 2019…

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε, μεν, να «ξυπνάει» από τον αγωνιστικό λήθαργο που βρισκόταν από το περασμένο Καλοκαίρι μέχρι την έλευση του Πάολο Τραμετσάνι και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο την φετινή μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, ώστε να ενισχυθεί με παίκτες που να προσφέρουν σε ικανοποιητικό βαθμό, αντικαθιστώντας αυτούς που θα φύγουν λόγω μηδαμινής, ή ελάχιστης προσφοράς.

Μέχρι τον Ιανουάριο, όταν θα δικαιούται να οριστικοποιήσει της μετεγγραφές του σε διάστημα ενός μηνός, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει ενώπιων του ουκ ολίγα υψηλά εμπόδια. Αυτό είναι το αρνητικό, επειδή υπάρχει κι ένα θετικό. Μέχρι να μας αποχαιρετήσει το 2018 και να μας… καλημερίσει το 2019, οι γαλαζοκίτρινοι θα κληθούν να δώσουν πέντε μονομαχίες, εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι στο ΓΣΠ, ενώ συνολικά οι τρεις από αυτές τις πέντε, είναι ντέρμπι.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (24/11 – 17:00) στο ΑΕΚ Αρένα τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας, κι αυτό το ντέρμπι θα είναι το μοναδικό από τις πέντε αναμετρήσεις το οποίο θα το δώσει μακριά από το ΓΣΠ, μέχρι πριν από τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Ακολουθεί άλλο ένα σπουδαίας σημασίας ντέρμπι για τους γαλαζοκίτρινους στις 3 Δεκεμβρίου με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (19:00) και έξι μέρες αργότερα, θα φιλοξενήσουν τη Νέα Σαλαμίνα (9/12 – 18:00) στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 Δεκεμβρίου (16:00), ο ΑΠΟΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενος θα κοντραριστεί με την Ομόνοια, ενώ το τελευταίο του ματς πριν από το 2019, θα είναι με τον Ερμή στο γήπεδο της πρωτεύουσας (22/12 – 18:00).

Δεν «επιτρέπεται» σε κανέναν να πει με σιγουριά πως ο ΑΠΟΕΛ θα έχει το απόλυτο των βαθμών από αυτές τις αναμετρήσεις, όμως, όπως του αρμόζει, ο Θρύλος της Λευκωσίας είναι «υποχρεωμένος» να κερδίσει όλους τους διαθέσιμους βαθμούς. Θα είναι το πιο όμορφο σενάριο για τον κόσμο των περσινών πρωταθλητών και θα είναι και πιο όμορφα για όλους στο σύλλογο τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ