aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αρνείται για τον Νικόλα Ιωάννου κι υπάρχει λόγος σοβαρός!

ΑΠΟΕΛ: Αρνείται για τον Νικόλα Ιωάννου κι υπάρχει λόγος σοβαρός!

Όσο μεγαλώνει ηλικιακά, μεγαλώνει και ποδοσφαιρικά ο Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ, με τον Παφίτη αμυντικό, μετά από την εξαιρετική λήξασα σεζόν, να προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως προσελκύει τις… αρκούδες το μέλι στα κινούμενα σχέδια.

Μάλιστα, ομάδα του εξωτερικού της οποίας το όνομα δεν διέρρευσε, έστειλε πρόταση στα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι αρνήθηκαν και υπάρχει σοβαρός λόγος. Βλέπετε, δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθεί οποιοσδήποτε βασικός ποδοσφαιριστής πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εάν ο ΑΠΟΕΛ πετύχει πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο και έλθει μία πολύ καλή πρόταση για αγορά του νεαρού άσου, τότε και μόνο θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την πώληση των δικαιωμάτων του. Και φυσικά, θα εξαρτηθούν και από τον ίδιο πολλά πράγματα.

Αφοπλιστική ήταν κι απάντηση του Νεκτάριου Πετεβίνου: «Η φιλοσοφία της ομάδας σε ό,τι αφορά στο επίσημο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες είναι γνωστή, θέλουμε να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές μας να μπούμε σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Ο Νικόλας Ιωάννου βρίσκεται με το κορίτσι στο Ντουμπάι για διακοπές και κλείνει τα αφτιά σε όσα γράφονται και λέγονται για την καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ