aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αρχίζει μια αλλιώτικη σεζόν

ΑΠΟΕΛ: Αρχίζει μια αλλιώτικη σεζόν

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του θα περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο, για την πρώτη προπόνηση της σεζόν που θα γίνει σήμερα και θα αρχίσει στις 18:30. Μια προετοιμασία διαφορετική από κάθε άλλη των προηγούμενων 19 χρόνων, καθώς υπάρχει η ιδιαιτερότητα της πρώτης απουσίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το καλοκαίρι του 2002.

Γεγονός που παρά το ότι προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας, αν μη τι άλλο, αφαιρεί την πίεση που δημιουργεί η καθεχρονική επιτακτική είσοδος σε όμιλο της UEFA. Έχοντας περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για θέματα ετοιμότητας και στελέχωσης, το προπονητικό επιτελείο θα έχει στόχο του να έχει έτοιμη την ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την 21η Αυγούστου.

Σήμερα λοιπόν οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν στο προπονητικό κέντρο των γαλαζοκιτρίνων, αύριο θα ακολουθήσουν αιματολογικές και άλλες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το διήμερο 1-2 Ιουλίου θα γίνουν οι εργομετρικοί έλεγχοι. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Ανδρέας Καρώ, Τονρίκε Οκριασβίλι, Γκιόργκι Κβιλιτάια, Μουρτάζ Νταουσβίλι και πιθανόν ο Δημήτρης Θεοδώρου.

Τη 17η μέρα από την έναρξη των προπονήσεων, στις 15 Ιουλίου δηλαδή, ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί στον Αρχάγγελο την ΠΑΕΕΚ για το πρώτο φιλικό. Μια μέρα αργότερα, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, όπου θα γίνει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Στο γνωστό αθλητικό κέντρο της πόλης Πράβετς, που χρησιμοποιείται από την Εθνική της βαλκανικής χώρας, θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν έως τις 30 Ιουλίου.

Κατά το διάστημα που θα μεσολαβήσει έως την επιστροφή θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά (είναι γνωστό μόνο το πρώτο, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στις 20 Ιουλίου). Στη Λευκωσία θα δοθεί η συνέχεια των προπονήσεων, ενώ επί κυπριακού εδάφους θα διεξαχθούν τα τρία τελευταία τεστ με την ΑΕΚ (7/8), τον Ολυμπιακό (11/8) και την Πάφος FC (14/8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ