aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άρχισε (και) ο Τέτι να νιώθει την πίεση

ΑΠΟΕΛ: Άρχισε (και) ο Τέτι να νιώθει την πίεση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

«Έτρεξε» να προλάβει καταστάσεις ο Nτομένικο Τέτι. Η μουρμούρα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ για τα τελευταία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το κλίμα αμφισβήτησης που υπάρχει από μερικούς φιλάθλους τόσο προς το πρόσωπο του προπονητή Πάολο Τραμετσάνι όσο και σε ορισμένων παικτών, ανάγκασαν τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου των «γαλαζοκιτρίνων» να σηκώσει ασπίδα προστασίας.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Τέτι στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι η στιγμή για παιχνίδι ευθυνών»

Ο Ιταλός καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού των πρωτευουσιάνων θεώρησε πως είναι η στιγμή να στείλει μήνυμα ενότητας στον κόσμο. Και το έκανε μέσω γραπτής του δήλωσης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα ακόλουθα: «Αυτή δεν είναι η στιγμή για παιχνίδι ευθυνών. Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε την καρδιά μας. Κανένας δεν κερδίζει ή δε χάνει το πρωτάθλημα είτε τον Οκτώβριο είτε το Δεκέμβριο είτε ακόμα και το Μάρτιο».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει να βρει το λάθος πριν «σφίξει» η θηλιά στον λαιμό

Είναι φανερό πως και ο ίδιος νιώθει τη μεγάλη πίεση που υπάρχει στην ομάδα για κατάκτηση του τίτλου και πως εάν δεν επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος θα θεωρηθεί κι αυτός υπεύθυνος για την αποτυχία, κυρίως για τις επιλογές που έγιναν ή δεν έγιναν επί εποχής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ