aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες και οι Ιταλοί!

ΑΠΟΕΛ: Άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες και οι Ιταλοί!

Όχι απλά δεν κοπάζουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Ρόλαντ Σάλαϊ, αντίθετα πληθαίνουν και μπλέκουν περισσότερες ομάδες στο «παιχνίδι» διεκδίκησης του.

Μετά το δημοσίευμα της «Sun», η οποία αναφέρει ότι άνθρωποι της Φούλαμ θα ταξιδέψουν στο Ταλίν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ με την Φλόρα με τα μάτια στραμμένα στον Ούγγρο μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ, άρχισαν τα… σενάρια και από Ιταλία μεριά.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato.com αναφέρει ότι πιθανόν ο Σάλαϊ να επιστρέψει στη Serie A. O 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Παλέρμο και φαίνεται πως την πορεία παρακολουθούν ιταλικές ομάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τρεις ομάδες (χωρίς να διευκρινίζεται ποιες) της ψηλότερης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες για τον Ούγγρο διεθνή.

Διαβάστε επίσης: Πάει στο Ταλίν για Σάλαϊ η Φούλαμ!

Στο δημοσίευμα γίνεται, επίσης, αναφορά για την απόρριψη από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ της προσφοράς τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ της Φράιμπουργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ