aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αρχή με πολλά ανοιχτά μέτωπα

ΑΠΟΕΛ: Αρχή με πολλά ανοιχτά μέτωπα

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τη Δευτέρα και υπάρχουν αρκετά θέματα ανοιχτά, αφού ακόμη βρίσκονται στον αέρα ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο, που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

Υπολογίζεται ότι έως την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ για τη Βουλγαρία, που είναι προγραμματισμένη στις 16 Ιουλίου, θα ξεκαθαρίσουν αρκετές υποθέσεις. Τόσο αναφορικά με τις προσθήκες όσο και με τις αποδεσμεύσεις. Σχετικά με την εκκίνηση των προπονήσεων, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων διανύουν τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών, αφού μεθαύριο θα πιάσουν δουλειά στον Αρχάγγελο.

Ο ΑΠΟΕΛ μάλιστα ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο θα αρχίσει από την Κύπρο, θα συνεχιστεί στη Βουλγαρία και θα ολοκληρωθεί στη χώρα μας. Οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν οκτώ φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα είναι με την ΠΑΕΕΚ στις 15 Ιουλίου, μια μέρα δηλαδή πριν από την αναχώρηση για τη βαλκανική χώρα.

Στο Πράβετς θα γίνουν τέσσερα φιλικά, εκ των οποίων το ένα στις 20 Ιουλίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη, ενώ με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο για το τελικό μοντάρισμα έχουν διευθετηθεί παιχνίδια με την ΑΕΚ (7/8), τον Ολυμπιακό (11/8) και την Πάφος FC (14/8). Τα άλλα τρία ματς προετοιμασίας επί βουλγαρικού εδάφους θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο (ορίστηκαν για τις 23, 27 και 29 Ιουλίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ