aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αρχή με ερωτηματικά

ΑΠΟΕΛ: Αρχή με ερωτηματικά

Τα φιλικά ολοκληρώθηκαν και ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για επίσημο παιχνίδι. Το Σάββατο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, τα πράγματα είναι απλά για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Τα ερωτηματικά αφορούν τους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής, από τη στιγμή που προέρχονται από τραυματισμό οι Ντανίλο και Ντε Βινσέντι. Για τον Βραζιλιάνο επικρατεί αισιοδοξία ότι θα είναι βασικός, ενώ πιο δύσκολη είναι κατάσταση του Αργεντινού.

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια να εγγραφεί εγκαίρως ο Σόουζα και εάν γίνει εφικτό, είναι πιθανό με μια πέντε προπονήσεις να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα. Το μόνο σίγουρο λοιπόν αποτελεί προς το παρόν ο Νταουσβίλι.

Από εκεί και πέρα, από όσα έδειξε ο Ελλαδίτης προπονητής στα φιλικά με τους Παναθηναϊκό (1-1) και Απόλλωνα (2-0), έχουν την προτίμησή του οι Ουζόχο (τερματοφύλακας), Τσεπάκ, Καρώ, Βινίσιους, Σαμπάλα (άμυνα), Θεοδώρου, Εφραίμ (εξτρέμ) και Κβλιτάια (κορυφή). Από εκεί και πέρα, εάν ο Οκριασβίλι ξεπεράσει το πρόβλημά του θα χτυπήσει θέση στο βασικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ